Over ons

employees, team, corporate

Wij van Social Strategie doen er alles aan om jouw bedrijf beter online vindbaar te maken. Wij zijn een jong dynamisch team dat resultaten behaald. Passie, energiek en gedreven zijn onze kernwaarden. Samen zorgen wij ervoor dat jouw site of bedrijf beter gevonden word. Dit doen we door aan de slag te gaan met social media, maar ook de SEO en SEA van jouw website. Dit alles natuurlijk met het doel om jouw online presence te vergroten. Naast dat we je ontzorgen, geven we ook advies en trainingen over hoe jij zelf aan de slag kan. Kunnen we jou ergens bij helpen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Social media

Wij gaan samen met jou opzoek naar wat je wil gaan bereiken met je social media. Wil je meer interactie, likes of gewoon meer volgers? Onze ervaren marketeers maken een strategie en zetten jou online campagne in elkaar. Wil je weten hoe wij jouw social media kunnen verbeteren? Neem dan contact op!

Beter gevonden worden in google?

Wil je weten hoe jou SEO kan verbeteren? Hoe je slim omgaat met SEA? En hoe SEO en SEA tegelijkertijd inzet voor het optimale resultaat? Neem dan contact met ons op voor een vrlijblijvend adviesgesprek.

Social trainingen

Wil je zelf aan de slag gaan met je social media of SEO? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij bieden online trainingen aan waarin jij alles leert over het gebruik van social media, SEO, SEA en nog veel meer. Neem contact met ons op en ga vandaag nog aan de slag!